Om oss

Alla våra anställda känner en stark kärlek till mat och har bakgrund från branschen. Vår erfarenhet innebär att vi är experter inom vårt område och att vi noggrant hittar, testar och väljer de mest utsökta specialiteterna för dig.

Vi tror på att bara arbeta med produkter vi gillar och gillar att använda i vårt kök.

Våra kunder handplockas av det enkla skälet till att vi vill att de som arbetar med våra delikatesser förstår hantverket som ligger bakom varje produkt. Du delar våra känslor för produkten och har genuint intresse och engagemang för kvalitet och småskaligt hantverk. Bland våra kunder finns handlare i butiker, deli-butiker och restauranger som alla delar vår sanna kvalitetsfilosofi. För privatkunder som inte har en av våra bästsäljande återförsäljare i närheten finns det ett komplement i form av vår e-butik.

Våra produkter kommer uteslutande från leverantörer som fortfarande tror att bra hantverk och färska produkter ger de bästa resultaten. Du hittar en rad produkter från oss, som du inte hittar någon annanstans! Inspiration från kunder är viktigt för oss, så vi gör allt vi kan för att hitta de nya produkterna du letar efter - kanske till och med innan du vet om det! Du kan alltid fråga din försäljningskonsult om du saknar en produkt i vårt sortiment eller om du vill veta mer om en produkt, område eller leverantör.

Vi är belägna i Helsingborg, södra delen av Sverige, men har kunder runt om i Skandinavien.

Har du frågor om våra produkter, vill du bli återförsäljare eller vill veta mer om oss och företaget?

Du kan kontakta oss dygnet runt på vår e-post eller använda formuläret på kontaktsidan. Svaren sker vanligtvis inom 24 timmar på vardagar ..